Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Tak som to v nedelu robila, po porade s vybusnou som mäsko dusila. Mala som dve panenky, tak som do jednej dala klasicku plnku (obohatenu trochou klobasky a parmesanom) a do druhej polovice som pridala navyse asi 3cl slivkoveho lekvaru. Ta povodna bola trochu sucha aj ked som to dusila a na tanieri sa rozpadavala, nabuduce pridam aj bileko, by drzala pokope a ta so slivkovym lekvarom bola uzasna :-!:-!:-! budem ho pridavat vzdy, mozno aj nasekane susene slivky ... no a nestihla som urobit ine foto len to na denku, aj ked som sa strojila 2x :-D pretoze mäsko vyzera fantasticky a aj tak chuti :-!:-!:-!